o nAMA

EDUKACIJA I PROGRAMI VEŽBI ZA ZDRAVIJA LEDJA

KINEZITERAPIJA

O NAMA

Fit Element je osnovan u cilju sprovodjenja dijagnostike, edukacije, prevencije i svih mera koje su potrebne za postizanje zdravijih navika i kvalitetnijeg života. Osnivači i edukatori su kineziterapeuti i fizioterapeuti. Osnovni zdatak je sprovodjenje mera prevencije i otklanjanja bolova u telu koji su posledica savremenog načina života.

KINEZITERAPIJSKI PROGRAMI  predstavljaju pokrete koji utiču na zdravlje celog organizma. Samim tim imaju značajnu ulogu i kod odraslih i kod dece. Jačanjem mišića koji su zaduženi za stabilnost tela se utiče na održavanje i otklanjanje bolova, deformiteta ili promena na tela.

Pored izdrade programa za pojedince, saradjujemo i sa firmama i prilagodjavamo programe zaposlenima. Preventivne mere u svakodnevnim aktivnostima mogu značajno da utiču na kvalitet života i rad. U ponudi imamo e book materijale, koji su osnova za sprečavanja bolesti ledja. 

Za sve potrebne informacije možete da pišete na mail: zdravaledjakinezi@gmail.com

Bavimo se programima vežbi, edukacijom roditelja, vaspitača i dece u cilju uspostavljanja novih navika za zdraviji život. POSTURALNOM ANALIZOM i RTG snimkom se odredjuju deformiteti tela kod dece i odraslih i na osnovu promena se izradjuju trapeutski programi. Posetite sledeći link za preventivne programe kod dece – link:  http://www.fitelement.in.rs

Programi se sprovode uživo ili online. Konsultacije su besplatne. Zakažite svoj termin ili termin za svoje dete…

 

3d-render-spine
PROGRAMI

PROGRAMI I EDUKACIJE

Edukacije se održavaju uživo ili online. Program i sadržaj edukacija se odnosi na sticanje zdravijih navika kod dece i odraslih. 

Jedna od aktuelnih tema je sticanje zdravih navika u cilju sprečavanja POSTURALNIH DEFORMITETA kod dece u fazi rasta i razvoja.

Druga edukacija je PRAVILNO IZVODJENJE dnevnih aktivnosti u radnom okruženju. Druga edukacija je namenjena radno sposobnom stanovnišvu kod kog se sve češće javljaju bolovi u ledjima, diskus hernija, lumbalni i cerviklani sindrom. 

ZAKAŽITE TERMIN

KONTAKT

ADRESA

Bulevar Arsenija Čarnojevića 64
NOVI BEOGRAD

Email

zdravaledjakinezi@gmail.com

Scroll to Top
Scroll to Top