BOL U VRATU

BOL U VRATU

Ovaj program obuhvata edukaciju, preventivne mere i program vežbanja za otkalanjanje bola. Pravilno izvodjenje dnevnih aktivnosti, sa minimalnim pomeranjem vrata, jačanje mišića vrata, ramenog pojasa i lopatičnog dela. Istezanje i opuštanje mišića koji su u spazmu.

Posle konsultacija se pravi izbor načina sprovodjenja vežbi. Možete da odaberete da vežbate uživo u studiju ili da dobijete program koji možete da radite kada vama najviše odgovara. Konsultacije i praćenje podrazumeva obe opcije.

Program vežbi koji je u okviru kursa PROGRAM ZA ZDRAV VRAT se može koristiti bilo gde. U pauzi u toku rada, odmora. Dostupan je sa svih uredjaja.

KOMPLETAN SADRŽAJ PROGRAMA
NA SLEDEĆEM LINKU

BOL U RAMENIMA I LOPATICAMA

BOL U RAMENOM POJASU
I LOPATICAMA

Posledice bolova u laktu, ramenu ili loptaticama mogu da imaju uzrok u svakodnevnom izvodjenju dnevnih aktivnosti. Položaj ruke u toku rada, oslonac za podlakticu, nepravilan položaj u toku sedenja ili stajanja. Takodje, postoji mogućnost i strukturalnih promena ovih delova tela, što je potrebno ustanoviti odredjenim dijagnostičkim procedurama. 

Program prevencije i sprečavanja bolova u laktu, ramenu i lopaticama obuhvata vežbe i edukativni materijal sa kojim možete sa bilo kog mesta da odradite svoj program. Edukacija u obavljanju svakodnevnih aktivnosti je obavezan deo, jer se na taj način sprečava uzrok i dodatno iritiranje sturktura koje su bolne. 

Prijavite se na sledećem linku i preuzmite svoj program. Ako su vam potrebne dodatne dijagnostike ili konsultacije pošaljite mail na: zdravaledjakinezi@gmail.com

KOMPLETAN SADRŽAJ PROGRAMA
NA SLEDEĆEM LINKU

LUMBALNI

BOL U LUMBALNOM DELU
KIČMENOG STUBA

Moderan način života sa višečasovnim sedenjem je povećao broj radnosposobnog stanovništa sa bolovima u lumbalnom delu kičmenog stuba. Nepravilno sedenje i nepravilno obavljanje dnevnih aktivnosti koje se ponavaljaju više puta ili traju neko vreme, ostavljaju najveće promene na mišićno, koštanom i zglobnom sistemu. 

Ovaj program obuhvata edukativni deo u svakodnevnim aktivnostim i pravilnom izvodjenju onih radnji koje su važne za otkllanjanje bola ovog dela tela. Drugi deo programa su obavezne vežbe, koje jačaju i istežu ledja i prednju stranu trupa. Program za fleksibilnost karličnog pojasa, jer je važna pokretljivost zgloba kuka u sanaciji bola. Kombinovanje nekoliko vrsta kontrakcija u ovom programu je sigurno rešenje za bol u ledjima. 

Na sledećem link možete da se prijavite za program.

Ako su vam potrebne dodatne konsultacije ili dijagnostika možete da pišete na mail: zdravaledjakinezi@gmail.com

KOMPLETAN SADRŽAJ PROGRAMA
NA SLEDEĆEM LINKU

PROGRAM ZA LEDJA

Kompletan program vežbi za ledja za otklanjanje bola u ledjima.

Ovaj program se sastoji od edukacije i programa vežbi. Vežbe obuhvataju nekoliko različitih programa, kombinacije jačanja i istezanja. Vežbe mogu da se rade bilo gde, sa bilo kog uredja. 

Edukacija je materijal koji će vam pomoći da korigujete ponašanja u toku dana koja se najčešće ponavljaju, a izvode se nepravilno.

Redovnim sprovodjenjem programa i praćenjem materijala za edukaciju, rešićete se bola u ledjima i sprečiti nastanak strukturalnih promena, koje imaju komplikovaniji pristup lečenja.

Na sledećem linku možete da se prijavite za program. 

Ako su vam potrebne dodatne informacije o dijagnostici ili terapiji, možete da pišete na mail:zdravaledjakinezi@gmail.com

KOMPLETAN SADRŽAJ PROGRAMA
NA SLEDEĆEM LINKU

Kontakt

Adresa

Bulevar Arsenija Čarnojevića 64
Novi Beograd

Pozovite

061 2234 777

Email

zdravaledjakinezi@gmail.com

Scroll to Top